031

 

 

 

BESTÄLLNING AV VÄVDA MÄRKEN
En komplett ifylld beställningssedel underlättar mycket men observera att ingen beställning automatiskt går iväg till fabriken. Vi går igenom den mycket noga och korrigerar det som kanske har blivit fel.
Fält markerade med asterix * är obligatoriska!
Behöver du hjälp med att fylla i formuläret eller har frågor så ring 031-3409996.
 

Börja med att fylla i ett namn på märket. Bestäm själv men tag gärna från text på märket.

Märkets namn:
 
Skriv namnet på filen som skickas i separat mail. Bäst är en oftast jpg- eller png-fil. Kontrollera att eventuell kant på märket syns på originalet. Filens namn: (Bifogas i separat mail till orderbadge.mera@gmail.com)
 
Ange det antal märken ni vill beställa.
Minimum 50 och/eller minimipris (1090 kr).
*
 

Storlek på märket anges med största bredd och höjd inkl. kant. Priset på märket beräknas som snitt mellan största bredd och höjd, dvs bredd + höjd delat med två. Skriv ej ut enhet!

Bredd (mm)
*
Höjd (mm)
*
 
Fabriken väljer ut alla färger så att det blir så likt ditt original som möjligt om du inte valt PMS-färger själv. Räkna antalet färger som märket ska vävas med och skriv det på raden nedan. Fyra färger ingår i grundpriset. Tillägg för 5-8 färger är +20%, 9-12 färger offereras. Motsvarande procentillägg även på minimipriset 1090 kr.
Antal vävfärger:
 
Kanten på märket langetteras oftast, dvs en ca 2,5 mm bred kantstickning läggs runt om. Endast regelbundna former kan langetteras. Oregelbundna former måste värmeskäras i figur. Priset är detsamma. Kant eller skärlinje ska synas på originalet. Ange färg på kant om den ska langetteras. Kanttyp:

Eventuell kantfärg:
 
Vill ni ha värmeklisterbaksida som kan värmas fast med strykjärn så anger ni det. Det går även att blanda beställningen t.ex hälften med och hälften utan värmeklisterbaksida. Vill man ha kardborre på baksidan är det viktigt att det vävda märket kan langetteras.
Önskas provmärke i handen? (Förlänger leveranstiden med ca 2 veckor!). Det normala är, förutom vid expressorder, att ni om någon vecka får ett email med foto på ert provmärke.  Ja
 

Leveranstid är alltid viktigt att ange. Normal leveranstid är ca 4 veckor för vävda märken men det går att få kortare tid med expressleverans. Expresskostnad täcker upp merkostnader för snabbare frakt, förtur på fabrik etc. OBS! Vid superexpressbeställning är broderade eller tryckta märken att föredra eftersom det går snabbast. Mer än åtta färger kan förlänga leveranstiden med en vecka och express är ej möjligt.

OBS!! Kinesisk nyårsfirandet i slutet på januari/början på februari har fabrikerna stängt, därav lite längre leveranstider kommande period.

Obs! Om provmärke tagits fram och inget fel är på märket, men att ordern trots detta avbryts, debiteras en kostnad på 250kr +moms 25% för mönsterkortet  

Välj leveransdatum (datum byts fredag morgon en vecka framåt)

Om märkena ska användas en särskild dag så ange datum:


Till sist fyller ni i alla adressuppgifter så komplett som möjligt. Viktigt är det med email-adress dit vi efter några dagar kommer att skicka ett foto på provbrodyr av ert märke. Ange endast en emailadress! Håll koll på mailbrevlådan - även under helgen! I och med att du fyller i uppgifterna nedan ger du oss ditt samtycke till att registrera dem i vårt system. Du kan vara säker på att vi handskas med personuppgifter på ett säkert sätt. Läs mer om detta på vår hemsida.
OBS!! SOMMARTID, TÄNK PÅ ATT ANGE RÄTT ADRESS VID LEVERANSTIDEN.
Organisation:
Kontakt & mottagare: *
 
Adress: *
Postnummer: *
Ort: *
Mobiltelefon kontakt: *
Fraktsätt:
E-mail kontakt: *
 
Ev. rabattkod:
 
Önskar fakturan:
 
 

Om fakturan ska skickas till särskild adress anger ni det. Annars bifogas fakturan med märkena till adress ovan.
Faktura med email: 10 kr. Faktura i kuvert med post kostar 20 kr extra.
Betalningstid för faktura är normalt 30 dagar.

Organisation:
Kontaktperson:
Adress:
Postnummer:
Ort:
E-mail för faktura:
Övrigt.
Här nedanför kan du skriva eventuell extrainformation om det är något fält som saknas eller om det är något särskilt som ska observeras.