BESTÄLLNING AV BRODERADE MÄRKEN
En komplett ifylld beställningssedel underlättar mycket men observera att ingen beställning automatiskt går iväg till fabriken. Vi går igenom den mycket noga och korrigerar det som kanske har blivit fel.
Fält markerade med asterix * är obligatoriska!
Behöver du hjälp med att fylla i formuläret eller har frågor så ring 031-3409996.
 

Börja med att fylla i ett namn på märket. Bestäm själv men tag gärna från text på märket.

Märkets namn:
 
Skriv namnet på filen som skickas i separat mail. Bäst är en jpg-fil. Kontrollera att kant på märket finns med och att text håller sig vid minst 3,5mm i höjd eftersom det är broderat märke. Filens namn: (Bifogas i separat mail till orderbadge.mera@gmail.com)
 
Ange det antal märken ni vill beställa. *
 

Storlek på märket anges med största bredd och höjd inkl. kant. Priset på märket beräknas som snitt mellan största bredd och höjd, dvs bredd + höjd delat med två. Skriv ej ut enhet!

Bredd (mm)
*
Höjd (mm)
*
 

Fabriken väljer ut alla färger så att det blir så likt ditt original som möjligt. Alternativ är att du skickar med en kopia på originalet där färger finns utpilade och angivning.
Räkna antalet färger som märket ska broderas med och skriv det på raden nedan.

Antal brodyrfärger (exklusive bottentygsfärg):
 

Bottentyget är en extra färg som man "får på köpet" men tänk på att vissa ytor blir bäst som broderat även om det är samma färg som bottentyget. Välj bottentyg efter den färg som det är mest av eller efter vad som förefaller mest naturligt att lägga i bakgrunden (exempelvis en himmel). Bomullstwill är det vanligaste tyget men filt förekommer då och då (+20%). Vanligare är då att man helbroderar märket (+20%) vilket gör att det inte blir någon tygbotten alls.
OM du valt twill (eller filt) - Skriv vilken färg! (exempelvis: Red, White ...)

Bottentyg:
Bottentygfärg:
 

Kanten på märket langetteras oftast, dvs en ca 3,5 mm bred kantstickning (vissa kallar det "cykeldäck") läggs runt om. Endast regelbundna former kan langetteras. Oregelbundna former måste broderas i kanten och sedan värmeskäras utanför kanten så att det inte blir några lösa trådar. Priset är detsamma. Kanten ska synas på originalet men skriv ändå färgnamn på engelska för undanröja missförstånd.

Kanttyp:
Kantfärg:
 
Vill ni ha värmeklisterbaksida som kan värmas fast med strykjärn så anger ni det. Det går även att blanda beställningen t.ex hälften med och hälften utan värmeklister/kardborre.
Önskas provmärke i handen? (Förlänger leveranstiden med ca 1-2 veckor!). Det normala är annars att ni om några dagar får ett email med foto på ert provmärke.  Ja
 

Leveranstid är alltid viktigt att ange. Normal leveranstid är 2-3 veckor men det går att få kortare garanterad tid med expressleverans. Expresskostnad täcker upp merkostnader för snabbare frakt, förtur på fabrik etc.
Om märkena ska användas en speciell dag så skriv ner vilket datum som gäller så att vi kan ha extra koll på leveranstiden.

OBS!! Kinesisk nyårsfirandet i slutet på januari/början på februari har fabrikerna stängt, därav lite längre leveranstider kommande period.

Obs! Om provmärke tagits fram och inget fel är på märket, men att ordern trots detta avbryts, debiteras en kostnad på 250kr +moms 25% för mönsterkortet  

Välj leveransdatum (datum byts fredag morgon)

Om märkena ska användas en särskild dag så ange datum.


Till sist fyller ni i alla adressuppgifter så komplett som möjligt. Viktigt är det med email-adress dit vi efter några dagar kommer att skicka ett foto på provbrodyr av ert märke. Ange endast en emailadress! Håll koll på mailbrevlådan - även under helgen! I och med att du fyller i uppgifterna nedan ger du oss ditt samtycke till att registrera dem i vårt system. Du kan vara säker på att vi handskas med personuppgifter på ett säkert sätt. Läs mer om detta på vår hemsida.
OBS!! SOMMARTID, TÄNK PÅ ATT ANGE RÄTT ADRESS VID LEVERANSTIDEN.
Organisation:
Kontakt & mottagare: *
 
Gatuadress: *
Postnummer: *
Ort: *
Mobiltelefon: *
Önskat fraktsätt:
E-mail: *
 
Ev. rabattkod:
 
Önskar fakturan:
 
 
Om fakturan ska skickas till särskild adress anger ni det. Annars mailas fakturan . Faktura i kuvert med post kostar 20 kr extra.
Betalningstid för faktura är normalt 30 dagar.
Organisation:
Kontaktperson:
Gatuadress:
Postnummer:
Ort:
Email för faktura:
   
Övrigt.
Här nedanför kan du skriva eventuell extrainformation om det är något fält som saknas eller om det är något särskilt som ska observeras.