BESTÄLLNING AV TRYCKTA TYGMÄRKEN
En komplett ifylld beställningssedel underlättar mycket men observera att ingen beställning automatiskt går iväg till fabriken. Vi går igenom den mycket noga och korrigerar det som kanske har blivit fel.
Fält markerade med asterix * är obligatoriska!
Behöver du hjälp med att fylla i formuläret eller har frågor så ring 031-3409996.
 

Börja med att fylla i ett namn på märket. Bestäm själv men tag gärna från text på märket.

Märkets namn:
 
Skriv namnet på filen som skickas i separat mail. Bäst är en högupplöst jpg- eller png-fil. OBS! Den langetterade kanten ska INTE vara med på originalet eftersom den inte trycks. Filens namn: (Bifogas i separat mail till orderbadge.mera@gmail.com)
 
Ange det antal märken ni vill beställa. *
 

Storlek på märket anges med största bredd och höjd inkl. kant. Priset på märket beräknas som snitt mellan största bredd och höjd, dvs bredd + höjd delat med två. Skriv ej ut enhet!

Bredd (mm)
*
Höjd (mm)
*
 

Färgerna blir som originalet ni skickar och trycks på ett vitt underlag för bästa möjliga färgåtergivning.

 

Kanten på märket langetteras oftast, dvs en ca 3,0 mm bred kantstickning läggs runt om kanten. Endast regelbundna former kan langetteras. Oregelbundna former värmeskärs. Priset är detsamma.
Kanten ska inte synas på originalet eftersom den inte ska tryckas. Gör därför gärna en extra kopia av originalet som visar kantens placering så blir det inga missförstånd.

Kanttyp:
Kantfärg vid langettering:
 
Vill ni ha värmeklisterbaksida (som kan värmas fast med strykjärn) eller annan typ av baksida så anger ni det.
Önskas provmärke i handen? (Förlänger leveranstiden med ca 2 veckor!). Det normala är annars att ni om någon vecka får ett email med foto på ert provmärke.  Ja
 

Leveranstid är alltid viktigt att ange. Normal leveranstid är 2-3 veckor men det går att få kortare garanterad tid med expressleverans. Expresskostnad täcker upp merkostnader för snabbare frakt, förtur på fabrik etc.
Om märkena ska användas en speciell dag så skriv ner vilket datum som gäller så att vi kan ha extra koll på leveranstiden.

OBS!! Kinesisk nyårsfirandet i slutet på januari/början på februari har fabrikerna stängt, därav lite längre leveranstider kommande period.

Obs! Om provmärke tagits fram och inget fel är på märket, men att ordern trots detta avbryts, debiteras en kostnad på 250kr +moms 25% för mönsterkortet  

Välj leveransdatum (datum byts fredag morgon)

Om märkena ska användas en särskild dag så ange datum.


Till sist fyller ni i alla adressuppgifter så komplett som möjligt. Viktigt är det med email-adress dit vi efter några dagar kommer att skicka ett foto på provbrodyr av ert märke. Ange endast en emailadress! Håll koll på mailbrevlådan - även under helgen! I och med att du fyller i uppgifterna nedan ger du oss ditt samtycke till att registrera dem i vårt system. Du kan vara säker på att vi handskas med personuppgifter på ett säkert sätt. Läs mer om detta på vår hemsida.
OBS!! SOMMARTID, TÄNK PÅ ATT ANGE RÄTT ADRESS VID LEVERANSTIDEN.
Organisation:
Kontakt & mottagare: *
 
Gatuadress: *
Postnummer: *
Ort: *
Mobiltelefon kontakt: *
Önskat fraktsätt:
E-mail kontaktperson: *
 
Ev. rabattkod:
 
Önskar fakturan:
 
 
Om fakturan ska skickas till särskild adress anger ni det. Annars bifogas fakturan med märkena till adress ovan.
Faktura som pdf med email: 10 kr. Faktura i kuvert med post kostar 20 kr extra.
Betalningstid för faktura är normalt 30 dagar.
Organisation:
Kontaktperson:
Gatuadress:
Postnummer:
Ort:
Email för faktura:
   
Övrigt.
Här nedanför kan du skriva eventuell extrainformation om det är något fält som saknas eller om det är något särskilt som ska observeras.