BESTÄLLNING AV PINS
En komplett ifylld beställningssedel underlättar mycket men observera att ingen beställning automatiskt går iväg till fabriken. Vi går igenom den mycket noga och korrigerar det som kanske har blivit fel. En kopia av denna på engelska kommer att ligga som underlag till din order.
Fält markerade med asterix * är obligatoriska.
Vill du ha hjälp när du fyller i formuläret eller har frågor så kontakta oss.
 
Börja med att fylla i ett namn på pinset. Bestäm själv men tag gärna från eventuell text på märket. Är det fråga om repeatorder så ange gammalt ordernummer här eller under övrigt. Märkets namn:
 
På samma sätt namnger ni filen som skickas i separat mail. Filens namn: (Bifogas i separat mail till orderbadge.mera@gmail.com)
 
Ange det antal pins ni vill beställa. *
 

Storlek på pinset anges med största höjd och största bredd. Största måttet anger prisklassen. Skriv EJ ut enhet.

Bredd (mm)
*
Höjd (mm)
*
 
Ange om ditt pin ska vara enbart i metall eller med färger.
 
Ange eventuella färger som pinset ska ha . Skriv färgen namn och PMS-färg enligt Pantoneskalan (EJ andra koder!!). Exempelvis "Blue PMS 301" Väljer ni inte färger från PMS-skalan väljer vi ut färger från bilden efter bästa förmåga. Skriv ändå namnen på färgerna med klartext.
Färg 1:
Färg 2:
färg 3:
färg 4:
Extra färg 5:
Extra färg 6:
 
Ange vilken färg du vill ha på metallen. Ska det var upplaga med olika pläteringar så ange under "övrigt" nedan. Plätering:
Om du har särskilda önskemål om tillverkningssätt exempelvis "emaljerat", "tryckt", "2D", "3D" etc så kan du ange detta här.
Om uppgift saknas så väljer vi mest lämpliga /mest prisvärda.
Tillverkningssätt:
Ange eventuellt fäste du vill ha på baksidan. Om inget valts blir det standardfästet, dvs stiftlås eller "fjärilslås". Önskas blandning av olika fästen så ange detta under "övrigt". Fäste:
Ange om om pinset ska vara med eller utan skyddande glansig epoxy-yta
 

Leveranstid är alltid viktigt att ange. Normal leveranstid är ca 4 veckor. Express är oftast möjligt. Expresskostnad täcker upp merkostnader för snabbare frakt, förtur på fabrik etc. Ange under "övrigt" vid superexpress när märkena måste vara klara.

OBS!! Kinesisk nyårsfirandet i slutet på januari/början på februari har fabrikerna stängt, därav lite längre leveranstider kommande period.

OBS! Om märkena ska användas en särskild dag så ange detta datum (annars hoppa över det).

Välj leveransdatum (byts fredag morgon då alla datum flyttas fram en vecka)

Ska användas:

Önskas provmärket först? (Förlänger leveranstiden med ca 1 vecka om det räcker med foto på provmärket. Längre tid om ni önskar provet i handen).

 Ja

 

 

Till sist fyller ni i alla adressuppgifter så komplett som möjligt. Viktigt är det med email-adress dit vi skickar korrektur och ev. bild på provmärke. Ange endast en emailadress! Håll koll på brevlådan! I och med att du fyller i uppgifterna nedan ger du oss ditt samtycke till att registrera dem i vårt system. Du kan vara säker på att vi handskas med personuppgifter på ett säkert sätt. Läs mer om detta på vår hemsida.
OBS!! SOMMARTID, TÄNK PÅ ATT ANGE RÄTT ADRESS VID LEVERANSTIDEN.
Organisation:
Kontaktperson: *
 
Gatuadress: *
Postnummer: *
Ort: *
Mobiltelefon: *
Fraktsätt:
E-mail: *
   
Vill ni ha faktura till särskild adress anger ni det. Annars bifogas fakturan med märkena. Särskild fakturaadress med email: 10 kr. Särskild fakturaadress med kuvert kostar 20 kr extra. Betalningstid för faktura är normalt 30 dagar.
Organisation:
Kontaktperson:
Gatuadress:
Postnummer:
Ort:
Email:
   
Här nedanför kan du skriva eventuell extrainformation om det är något fält som saknas eller om det är något särskilt som ska observeras.