BESTÄLLNING AV KEPSAR MED BRODYR

En komplett ifylld beställningssedel underlättar mycket men observera att ingen beställning automatiskt går iväg till broderiet. Vi går igenom den mycket noga och kontaktar er om något verkar oklart. Vill du ha hjälp eller har frågor så kontakta oss.
Fält markerade med asterix * är obligatoriska!

 

Ge beställningen ett namn. Bestäm själv men tag gärna från eventuell text på loggan.

Arbetets namn:
 
Skriv namnet på filen för loggan som skickas i separat mail till oss. För brodyr krävs ett tydlig bild där färger framgår tydligt. Tänk på att texter inte kan vara mindre än 5 mm i höjd. Filens namn: (Bifogas i separat mail till order@mera.se)
 
Ange antalet kepsar: *
 
Välj kepsmodell:
 
Skriv vilken färg/färkombination kepsen ska ha:
 

Ange storlek på brodyr. Ange bredd enbart. Om ni inte skriver något väljer vi lämplig eller största storlek efter vad som är möjligt att brodera.

Bredd (mm)
 
Ange placering av brodyr.
 

Ange färgen på brodyr. Vid flerfärgsbrodyr anges varje färg för sig. Ange färg med klartext (typ rött, grönt osv) och gärna även färgnummer enligt Pantoneskalan, PMS-färg, ej andra koder. Anger ni inte färgnummer enligt Pantoneskalan väljer vi så nära som möjligt från det original ni skickat till oss.

Brodyrfärg 1:
Brodyrfärg 2:
Brodyrfärg 3:

Vid fler än 3 brodyrfärger kontakta oss först för bedömning. Samma gäller om det ska vara mer än en brodyr på kepsen.

Kontakta order@mera.se
 

Leveranstid är normalt ca 5 veckor och det kan vara svårt att få det tidigare. Ange gärna när ni senast behöver ha kepsarna.

Ange senaste leveransdag

Till sist fyller ni i alla adressuppgifter så komplett som möjligt. Viktigt är det med email-adress och mobilnummer. OBS! adressuppgifterna är även leveransadress.
Företag/Organisation:
Kontaktperson: *
Person /org. nummer: *
Gatuadress: *
Postnummer: *
Ort: *
Mobiltelefon: *
Alt. telefon:
E-mail: *
   
Vill ni ha faktura till särskild adress anger ni det. Betalningstid för faktura är normalt 30 dagar.
Organisation:
Kontaktperson:
Gatuadress:
Postnummer:
Ort:
Telefon:
E-mail:
Övrigt.
Här nedanför kan du skriva eventuell extrainformation om det är något fält som saknas eller om det är något särskilt som ska observeras.