BESTÄLLNING AV MEDALJER & PLAKETTER
En komplett ifylld beställningssedel underlättar mycket men observera att ingen beställning automatiskt går iväg till fabriken. Vi går igenom den mycket noga och korrigerar det som kanske har blivit fel. En kopia av denna på engelska kommer att ligga som underlag till din order.
Fält markerade med asterix * är obligatoriska.
Vill du ha hjälp när du fyller i formuläret eller har frågor så kontakta oss.
 
Börja med att fylla i ett namn på medaljen. Bestäm själv men tag gärna från eventuell text på märket. Är det fråga om repeatorder så ange det (och helst gammalt ordernummer) under övrigt eller nedan under filnamn. Märkets namn:
 
På samma sätt namnger ni filen som skickas i separat mail. Enklast genom att bifoga den med det automatmail som ni får när allt är inskickat. Filens namn: (Bifogas i separat mail till orderbadge.mera@gmail.com)
 
Ange det antal medaljer ni vill beställa. *
 

Storlek på märket anges med största höjd och största bredd. Största måttet anger prisklassen. Skriv EJ ut enhet.
Sticker ögla ut från motivet så räkna inte in det i måttet.

Bredd (mm)
*
Höjd (mm)
*
 
Ange om ditt medaljer ska vara enbart i metall eller med färger.
 
Ange eventuella färger som medaljen ska ha . Skriv färgen namn enligt Pantoneskalan (EJ andra koder!!). Exempelvis "Blue PMS 301" Väljer ni inte färger från PMS-skalan väljer vi ut färger från bilden efter bästa förmåga. Skriv ändå namnen på färgerna med klartext.
Färg 1:
Färg 2:
färg 3:
färg 4:
Extra färg 5:
Extra färg 6:
 
Ange vilken färg du vill ha på metallen. Ska det var upplaga med olika pläteringar så ange under "övrigt" nedan. Plätering:
Om du har särskilda önskemål om tillverkningssätt exempelvis "emaljerat", "tryckt", "2D", "3D" etc så kan du ange detta här.
Om uppgift saknas så väljer vi mest lämpliga /mest prisvärda.
Tillverkningssätt:
Ange om du vill beställa medaljband, askar eller något så att vi kan samordna det. Skriv mer under "övrigt" eller i mailet med originalet. Tillbehör:
Ange om om märket ska vara med skyddande epoxy-yta (ovanligt för medaljer)
 
Leveranstid är alltid viktigt att ange. Finns det någon deadline så ange den redan från början.

Önskas prov först? Förlänger leveranstiden med ca 1 vecka (om det inte räcker med foto på medaljen eller enbart fabrikens artwork).

 Ja

 
Till sist fyller ni i alla adressuppgifter så komplett som möjligt. Viktigt är det med email-adress dit vi skickar korrektur och ev. bild på provmärke. Ange endast en emailadress! Håll koll på brevlådan! I och med att du fyller i uppgifterna nedan ger du oss ditt samtycke till att registrera dem i vårt system. Du kan vara säker på att vi handskas med personuppgifter på ett säkert sätt. Läs mer om detta på vår hemsida.
Organisation:
Kontaktperson: *
 
Gatuadress: *
Postnummer: *
Ort: *
Mobiltelefon: *
Fraktsätt:
E-mail: *
   
Vill ni ha faktura skickad till särskild adress anger ni det. Annars bifogas den med medaljerna. Betalningstid för faktura är normalt 30 dagar. Frakttillägg för pappersfaktura till annan adress är 20 kr. PDF-faktura 10 kr
Organisation:
Kontaktperson:
Gatuadress:
Postnummer:
Ort:
Telefon:
   
Här nedanför kan du skriva eventuell extrainformation om det är något fält som saknas eller om det är något särskilt som ska observeras.