BESTÄLLNING AV TYGETIKETTER
En komplett ifylld beställningssedel underlättar mycket men observera att ingen beställning automatiskt går iväg till fabriken. Vi går igenom den mycket noga och korrigerar det som kanske har blivit fel.
Fält markerade med asterix * är obligatoriska!
Om du vill ha hjälp när du fyller i formuläret eller har frågor så kan du ringa oss.
 
Börja med att fylla i ett namn på tygetiketten. Bestäm själv men tag gärna från eventuell text på etiketten. Märkets namn:
 
På samma sätt namnger ni filen som skickas i separat mail. En EPS- eller PDF-fil är bra men en jpg- eller pngbild räcker oftast om det ska vara vävt. Ser det bra ut på "skärmen" blir resultatet bra. Filens namn: (Bifogas i separat mail till orderbadge.mera@gmail.com)
 
Ange det antal etiketter ni vill beställa. Min 100! *
 
Storlek på etiketten anges med största bredd och höjd. Priset på etiketten beräkna efter snittmåttet (höjden + bredden och sedan delat med två). Tänk på att räkna med sådant som ni vill ha som sömsmån, instoppat i fåll etc. Mått på hela etiketten och givetvis "utvikt" om den ska vikas.
Bredd (mm)
*
Höjd (mm)
*
 
Kolla noga antalet färger i ditt original. Om färgnyanserna ska vara som originalet räcker det med att ni anger färgerna en efter en med namn. Skriv red, blue, white etc. Fabriker väljer sedan trådar så likt ert original som möjligt.
Ni kan, om ni vill, ange färg plus PMS-färg enligt Pantoneskalan (EJ andra koder!!). Exempelvis "Blue PMS 301". Då väljer fabriken trådar så nära angivna PMS-nummer som möjligt. OBS! I och med att trådarna vävs så påverkar trådarnas färg helhetsintrycket av etiketten. En vit botten ger lite grått intryck. Om man vill ha extra vitt så ange vitt både som bottenfärg och som trådfärg 2 (dubbelvitt)
Bottenfärg 1:
Trådfärg 2:
Trådfärg 3:
Trådfärg 4:
Trådfärg 5:
Trådfärg 6:
Trådfärg 7:
Trådfärg 8:
 
Om du inte bestämt dig för annan typ av etikett så är det "damask" som gäller. Satin är annars för mer glansig etikett och taft är en enklare typ av etikett. Se grundkursen i bildspelet. Ska etiketten vara tryckt och ej vävd så välj det. Etikettyp:
 
 
Normal täthet räcker för nästan alla etiketter men om motivet är mycket detaljerad eller texten extremt liten så kan det vara nödvändigt med specialvävda etiketter. Tryckta etiketter blir alltid med den bästa möjliga tydlighet. Upplösning:
 
 

Ange här om ni önskar en etikett som är vikt på fabriken för att underlätta sömnad. Se informationssidan för olika typer av vikning.

Vikning:
 
 
Välj om det ska vara särskild baksida.
Önskas provmärket i handen? (Förlänger leveranstiden med ca 1-2 veckor!). Ni får annars ett fotografi av ett prov via email. Vid kort leveranstid så måste tygetiketter göras utan prov först.  Ja
 

Leveranstid är alltid viktigt att ange. Normal leveranstid är ca 4 veckor men det går normalt att få etiketter med expressleverans. Expresskostnad täcker upp merkostnader för snabbare frakt, förtur på fabrik etc.
Kontakta oss om ni har behov av superexpress.

OBS!! Kinesisk nyårsfirandet i slutet på januari/början på februari har fabrikerna stängt, därav lite längre leveranstider kommande period.

OBS! Om märkena ska användas en särskild dag så ange datum här:

Välj leveransdatum (datumen flyttas fram en vecka fredag morgon)

Ska användas:


Till sist fyller ni i alla adressuppgifter så komplett som möjligt. Viktigt är det med email-adress dit vi kommer att skicka orderbekäftelse, ev. foto på provet mm.
Ange endast en emailadress! Håll koll på mailbrevlådan!
I och med att du fyller i uppgifterna nedan ger du oss ditt samtycke till att registrera dem i vårt system. Du kan vara säker på att vi handskas med personuppgifter på ett säkert sätt. Läs mer om detta på vår hemsida.
OBS!! SOMMARTID, TÄNK PÅ ATT ANGE RÄTT ADRESS VID LEVERANSTIDEN
Organisation:
Kontaktperson: *
 
Gatuadress: *
Postnummer: *
Ort: *
Mobiltelefon: *
Fraktsätt:
E-mail: *
   

Vill ni ha faktura till särskild adress anger ni det. Annarsmailas fakturan . Särskild fakturaadress med kuvert kostar 20 kr extra. Betalningstid för faktura är normalt 30 dagar.

Organisation:
Kontaktperson:
Gatuadress:
Postnummer:
Ort:
Telefon:
   
Övrigt. Här nedanför kan du skriva eventuell extrainformation om det är något fält som saknas eller om det är något särskilt som ska observeras.