Här kan du enkelt beställa din testprenumeration. Välj material och fyll i formuläret så noggrant som möjligt. Under prova-på-perioden får ni de ordinarie mailutskicken och där står det visserligen att alla prenumerationer är fortlöpande men eftersom det i detta fall handlar om att testa gratis under en begränsad period så kommer vi att avsluta testprenumerationen automatiskt efter tre veckor. Ni får sedan en påminnelse om att läromedlen finns och en förfrågan om ni vill starta en ordinarie prenumeration. Om ni efter avslutad testperiod hör av er och meddelar att ni vill starta en ordinarie prenumeration behöver beställningen troligtvis kompletteras med fakturaadress.

Även andra än skolor (föreningar, träffpunkter etc) kan starta prenumeration. Vill man starta en prenumeration som privatperson så måste man vara minst 18 år, meddela oss i så fall personuppgifter som enkelt kan kontrolleras.

Nutidsfrågorna publiceras sent på söndagskvällar, Veckans Land (som ingår i nutidsfrågorna) publiceras normalt tisdagar. Av de engelska materialen publiceras Pick and Choose sent fredag eftermiddagar och The News Quiz publiceras vanligtvis måndag eftermiddagar.

 

Vad vill ni göra?
Vilket material?
Från när?

PRENUMERANT: Rödmarkerade fält är obligatoriska!
Skola/Arbetsplats:
Kontaktperson:
Postadress:
Postnummer:
Ort:
Tel:
E-mail:
E-mail 2: vid flera adresser

Övrigt:
Vad blir ett plus två?

   

Mera Förlaget